Той коментира и предстоящия вот на 2 април. Депутатът от БСП

...
Той коментира и предстоящия вот на 2 април. Депутатът от БСП
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Няма как при 16 млрд. лв. валутен резерв да говорим за фалит

Той разяснява и идния избор на 2 април.

 

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков дефинира отчета на министъра на финансите Росица Велкова-Желева като недомислен. „ От това говорене лъха непросветеност. Няма по какъв начин при 16 милиарда лева валутен запас да приказваме за банкрут. Дори не сме с индикаторите на Гърция и Италия по задлъжнявания ”, посочи депутатът.

„ В такава обстановка, в която финансовият министър приказва за неустойчивост на страната, а след това министър-председателят след него замита, министърът на финансите си подава оставката. Но въпреки всичко служебното държавно управление ще си отиде по този начин или другояче ”, добави Георги Гьоков пред Нова тв.

„ Лошото положение на приходите не се дължи на това, че има доста помощи към бизнеса, а се дължи на безхаберността на служебния кабинет, което не съумява да събере дължимите налози. Това подухва на мисълта, че има разпънат чадър над компании ”, твърди Гьоков.

По думите му от Българска социалистическа партия биха се борили с инфлацията, като вкарат таван на цените на дребната потребителска кошница.

Той разяснява и идния избор на 2 април.

„ За „ Левицата ” нямам терзание. Сигурно ще откраднат гласове от Българска социалистическа партия, само че считам, че социолозите прекомерно са надули нагоре резултатите ”, съобщи депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР